"Vi tænker som håndværkere, fordi vi selv har været håndværkere."

Lad INNKON.eu guide dig i dit næste byggeprojekt. Gør brug af vores 2 x 30 års erfaring og det grænseoverskridende sammenarbejde. For os er fokus på bygbarhed og kostprisoptimeringer. Tysklands kontoret har tilmed 30 års erfaringer med 3D design af træ, stål og betonbyggerier. 

“En tyske entreprenør siger” –  et samarbejde med med INNKON.eu/Planprojekte.de medfører, at vi ofte sænke vores priser med op til 10 %. Alt er gennemtænkt, bygbart og dokumenteret og jeg skal indbygge mindre risiko og vigtigst kan jeg spare på min interne byggeledelse. 

Dette er jo summen af kostprisoptimeringer. Bygherre skal kunne handle og ikke kun reagerer, sker det er det måske allerede for sent. Kører en byggesag af sporet er eneste vinder desværre juristerne, som ifølge os er absolut sidste mulighed.  Vi tror på dialog og ordentlighed.

(Nedenstående fotos download fra f.eks steico, lilleheden og øvrigt internet, dette er udelukkende brugt som illustration) 

Trærammer som byggesystem

- også en mulighed i 3D. Dermed er alle emner kommer på "Ikea niveau" dvs. forskåret og nummeret, klar til indbygning- Selvfølgelig statisk eftervist, inkl. alle bærende dele, herunder overlægger etc.

CLT som bærende element

Box byggeri. CLT giver nogle usete muligheder for designoptimeringer og f.eks udkragende bygningsdele. Din arkitekt må gerne kontakte os.

Giver arkitektoniske friheder

Søjle/drage system. Et velanset- og gennemprøvet byggesystem gennem tiderne. Dette giver stor designfrihed. og muligheder for præfabrikeret ophængte facade, og system skillevægge.

Fås både i lav og høj præfabrikations andel

Flade Elementer. Er som vi kender det fra vores kollegaer i branchen. Er du også frusteret over at du ikke kan købe statik uden køb af vægge, eller vægge uden køb af statik - så bruge os. Hos os bliver Europa bare handelspladsen, idet skærefiler ikke har et sprog. Test os vi har gjort det i 20 år.

Giver mulighed for store spænd

Limtræs Buer. Vi har umådelig gode grænseoverskridende muligheder for komplekse og enkle limtræsarbejder via vores netværk i Tyskland. Nogle har produktionshaller på +100 meter. Intet er for småt og intet for stort.

Tit stål, beton og trækilde bygkontrol

Hybrid byggeri. INNKON tror på, at vi skal bruge træ og beton hvor det giver mening. Hybrid byggeri er og bliver fremtiden. INNKON varetager 3D projektering af beton, stålemner og træ.

Statik og konstruktioner

INNKON.eu tilbyder dokumenteret løsninger inden for træbyggerier, hybride byggerier. Vores løsning kan også omfatte statiske beregninger. Lynhurtig omsætter vi arkitekten ideer til en 3D model som behandles med “eurocode” software. Statik, bygbarhed, materiale kendskab, samt konstruktioner er derfor en væsentligt del af vores tilbud. Vi sammenarbejder gerne med projektets øvrige valgte ingeniører og statikkere. 3D giver også korrekte mængde angivelser, som kan bruges til korrekte prisafgivelser.

Byggestyring, lyd og brandanalyser

Først og fremmest lader en praktisk tilgang os håndtere virkelige udfordringer i byggeverdenen. Teoretisk viden er vigtig, men den kan kun tage os så langt. Når vi står over for de unikke udfordringer, der opstår på byggepladsen, er praktiske færdigheder og erfaring afgørende. Erfaring fordrer effektivitet, produktivitet og bedre tidsstyring og en øget sandsynlighed for at overholde budgettet. Lad os gå ud og skabe solide bygninger, der er bygget på solid, praktisk viden og erfaring.

Værksted og montageplanlægning

Vi opstiller altid vores modeller i 3D og bruger dem specifik i mere som 10-12 forskellige IT-programmer der håndterer stål, beton og selvfølgeligt træ. Denne metode medfører præcisionsudførelsestegninger som kan bruges på værkstedet, på byggepladsen, som instruktion af den opgave håndværkere står over for. Naturligvis også til indlæsning ved robotsave og maskinbearbejdning (CAD/CAM). Her udarbejdes også den logistiske del (transportkoordinering) af byggesagen, som også involverer effektiv læsseplaner i samarbejde med den valgte producent- og gerne vognmand.

Projektkoordinering og BIM

Vi er brobygger mellem lande, produkter, faggrænser og kommunikerer hjemmevant til både bygherrer, håndværkere, samt rådgiver. Vi er vant til at være en af projektstyrringsdelen som: Arkitekter, Statikker, bygherrer, producenter og selvfølgelig byggefirmaer. Vi arbejder i alle gængse IT programmer og filformater. VI TÆNKER SOM HÅNDVÆRKER FOR VI ER TIDLIGERE HÅNDVÆRKERE.