Vores ydelser

Hvorfor ikke  trække på vores 2×30 års erfaring inden for faglighed, kendskab til byggepladsen og bæredygtigt design, samtidig med at vi sikrer beskyttelse af vores bygherre. Det vigtigste for en håndværker er at kunne tale med nogen, der virkelig praktisk forstår deres behov og bekymringer. 

INNKON.eu er opmærksomme på faktorer som projektets bygbarhed, logistik, faglig stolthed og sværhedsgrad, og vi arbejder altid med vores bygherrer, og dennes rådgiver for at sikre, at deres interesser er i fokus, uden at miste respekten for faglig stolthed.

I 2020 estimerer man fejl, misforståelser og dårlig kommunikation til at koste samfundet op mod 10,2 mia., og være blandt det dyreste i EU, Hvorfor ikke bruge flere timer i planlægningen og undgå dette?. Det modsatte virker jo ikke, det er jo lige bevist.

UDVIKLING OG DESIGN Når en trappe ikke blot er i beton, eller stål, men nu et mesterværk Vi tilbyder rådgivning og teknisk ekspertise til at forme din idé inden for CLT og limtræ, så din vision kan realiseres på bedste vis.

SKJULTE KIPBESLAG. Dette er også design og Projektering Efter fastlæggelse af det grundlæggende koncept projekterer vi alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker til råhuset med fokus på samarbejde og optimal proces.

INDBYGGET BESLAG. Dette også beregninger og statik. Efter fastlæggelse af det grundlæggende koncept projekterer vi alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker til råhuset med fokus på samarbejde og optimal proces

GENNEMTÆNKTE LØSNINGER. Er også når producenter producerer og leverer alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker direkte til byggepladsen, hvilket minimerer behovet for lagerplads og reducerer risikoen for skader på materialerne, og affaldshåndteringer

TRÆBYGGERI. Bæredygtighed og Miljøhensyn. Vi prioriterer bæredygtighed i vores modulære byggeri ved at anvende miljøvenlige materialer og metoder. Vores løsninger er designet til at minimere ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

VISUALISERINGER. Når man planlægger i 3D passer visualiseringer også med produktet, ingen skjulte overraskelser. Efter levering monteres alle elementer på byggepladsen i den rette rækkefølge med fokus på effektivitet, sikkerhed og økonomi, hvilket sikrer en problemfri aflevering af projektet.

MODULÆRT & INDUSTRIELT. Innovativt og moderne. med innovative tilgang og moderne teknologier planlægger vi modulære bygninger, der opfylder de højeste standarder for funktionalitet, design og holdbarhed. Hurtig Installation og Minimal Forstyrrelse Dette giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang med dit projekt.

FORSLAG HYBRID LØSNING. Vi forener, kombinerer traditionelle og moderne byggeteknikker i hybridbyggeri, der tilbyder det bedste fra begge verdener. Hybridbyggeri giver en robust og holdbar struktur, der kombinerer styrken fra traditionelle materialer med den avancerede teknologi fra moderne konstruktionsteknikker. Resultatet er en bygning, der står imod tidens tand.

Hvem hjælper vi?

Vores kunder, herunder entreprenører, bygherrer, developere, ingeniører og arkitekter, har alle et fælles mål: at skabe smartere, mere omkostningseffektive og bæredygtige byggeløsninger. Med en stærk fokus på præfabrikation, dokumenteret styrke, bygningsfysik og bygbarhed går vi i front for at hjælpe med at overvinde de designmæssige, statiske og konstruktionsmæssige udfordringer, et projekt står overfor.

Vi har opbygget et omfattende netværk inden for indkøb, montage og håndtering af innovative bygningsmaterialer – fra præfabrikerede baderum til komplette ydervægge og råhuse.

Selvom vi ikke selv er håndværkere eller arkitekter, er vi altid klar til at henvise dig til dygtige fagfolk, inklusive certificerede eksperter inden for brand og statik. Vi er specialister inden for bygbarhed og prækonstruktion, og vores mål er at sikre, at projektets planlægning følges til punkt og prikke. Dette skyldes vores dybe praktiske erfaring inden for byggeri.

Alt for ofte står bygherrer over for udfordringer alene, men med os som din partner er du aldrig i tvivl. Vi bygger bro mellem lande, mennesker og faggrupper for at skabe en gnidningsfri byggeproces.

Det er simpelthen sund fornuft!

Vores produkter og tjenester understøtter grøn omstilling, øget industrialisering, omkostningseffektivitet og reduceret byggetid (minimering af renteomkostninger). Vi tilbyder 3D-projektering, udførelsestegninger, CAD/CAM-planlægning og effektivitets- og præfabrikationsplanlægning. Vi er overbeviste om, at dette minimerer risikoen for budgetoverskridelser og juridiske konflikter.

Så hvorfor ikke tage os på vores ord? Prøv os, og lad os sammen bygge en bedre fremtid!