"Innovative bygningskonstruktioner"

 

Vores navn er netop sammensat af disse ord. Hvorfor ikke trække på vores 2x+30 års udførelseserfaring, samtidig med at vi sikrer en optimal risikobeskyttelse af vores kunder/bygherre.  En høj andel af praktisk faglighed (frem for teoretisk bagrund) skaber bedre byggeri, behov, logistik, bygbarhed, optimeringer og mindre bekymringer/fare for Jura.  Vi er ikke bygningsarkitekter – vi er udførelsesspecialister og løsningsarkitekter. 

INNKON.eu dykker målrettet ned i projektets bygbarhed, for dimensionering, logistik, og dens sværhedsgrad. Vi arbejder altid proaktivt med vores kunder/bygherrer, og gerne dennes øvrige rådgiver for at sikre, at alles interesser er i fokus, uden at miste respekten for faggrænser og produkt.

I 2020 estimerer man fejl, misforståelser og dårlig kommunikation i byggeri, koster samfundet op mod 10,2 mia. (måske top 5 i EU)Hvorfor ikke bruge flere timer i planlægningen og undgå dette?. Det modsatte har bevist at det ikke virker, lad os omfavner vi fremtidens byggeri, fuldt dokumenteret. 

Vi arbejder ikke kun i træ og CLT., vi laver udførelses og produktionstegninger for både betonelementer, funderinger og insitustøbt beton, ligesom stålarbejder, stålbuer, trapper, altaner og meget mere. Alt dette opvejes med fuld statisk dokumentation i eurocode. 

Arkitekter, ingeniører m.fl.

Med 30 års dansk erfaring og 40 års tysk erfaring inden for fag-, hoved- og totalentrepriser samt prækvalifikationer, og med en portefølje af danske projekter til en værdi af over 500 millioner DKK, har vi en dyb forståelse for vigtigheden af at rådgive om de rette bæredygtige og økonomiske løsninger. Som tidligere entreprenør er vi bekendt med de logistiske og tidsmæssige konsekvenser af tilbudsgivning. Vi er aktive i ideoplæg til konkurrencer, udarbejdelse af tidsplaner og prækvalifikation. Vi håndterer udsendelse af tegninger til tilbudsgivning, samler økonomi og gennemgår tilbud. Vores ekspertise omfatter projekterings- og projektledelse, optimering af bygbarhed, deltagelse i bygherre- og håndværkermøder, fagtilsyn, budgetstyring og byggestyring. Vi prioriterer også sikkerhed og sundhed, indsamling af dokumentation til færdigmelding, afleveringsforretning, 1+5 års eftersyn samt håndtering af tvister og forebyggelse af syns- og skønsforretninger.

Entreprenøren

Står du over for en større eller mindre udførelsessag og ønsker at bygge mere effektivt og spildoptimeret? Lad os hjælpe med dine udførelsestegninger. Vi reviderer det eksisterende tegningsmateriale, kommer med designforslag (hvis ønsket) og leverer udførelsestegninger på højeste niveau af præcision og klarhed. Vi skaber en 3D-model og arrangerer projektgennemgangsmøder med dig og dine ansatte. Alle vores instruktioner kan eventuelt verificeres statisk og vurderes med hensyn til fugt, lyd og brandsikkerhed. For at optimere prisen tilbyder vi at udarbejde nødvendige filer på vores tegnestue, uanset om det er til limtræ, CLT, stål, beton eller trærammebyggerier. Vi kan også hjælpe med indkøb af byggematerialer, herunder betonelementer, fra f.eks. Tyskland. Vi er vores kunders partner og sikrer, at dine byggeprojekter opnår optimal kvalitet og effektivitet. Vi følger op på tilsynsnotater, udfører trykprøvninger og energiberegninger samt håndterer mangler og afleveringsfaser. Vi kan udføre dine "før"- og "mestergennemgange", sikre dokumentation, nedskrive garanti, forhandle med leverandører og udarbejde tømrer- og snedkerkalkulationer i enten Excel eller Sigma.

Producenten.

Måske sælger du spærtræ, limtræ, stål eller bygningselementer, men din tegnestue kan ikke følge med. Hos INNON.eu har vi omfattende erfaring med at udarbejde udførelsestegninger og filer til maskinproduktion. Vi kan skabe alle nødvendige filer til produktion, herunder CAD/CAM og CNC-produktion. Vores ekspertise omfatter udarbejdelse af tegninger, læsseplaner, elementplaner, dokumentation, adgangsveje, vægtanalyser og byggepladsanalyser. Vi kan enten overlade sagen til, at I selv udfører ingeniørydelserne, eller I kan lade os tage hånd om det for jer. Hos os er vi klar til at sikre, at dine produktionsfiler er præcise og optimerede til effektiv produktion.

Developer, bygherre eller investor

Har du en grund til et sommerhus, parcelhus eller et rækkehusprojekt, men mangler hjælp til budgetsikkerhed, håndværk og valg af opførelsesmetode eller andre udfordringer? Hos INNKON.eu tilbyder vi den fulde pakke. Vi samarbejder med førende arkitekter og leverer dokumenterede, statiske og bygbare løsninger til dit byggeprojekt. Vi sikrer, at du kan handle proaktivt frem for at reagere på uforudsete omstændigheder. Har du allerede et projekt, der er blevet for opførelsestungt? Lad os kigge på det med friske øjne og hjælpe med at optimere det. Vi samler alle parter i byggeriet, udarbejder budgetter, styrer byggeprocessen, fungerer som bygherrerådgiver og koordinerer arkitekter og ingeniører.

UDVIKLING OG DESIGN Når en trappe ikke blot er i beton, eller stål, men nu et mesterværk Vi tilbyder rådgivning og teknisk ekspertise til at forme din idé inden for CLT og limtræ, så din vision kan realiseres på bedste vis.

SKJULTE KIPBESLAG. Dette er også design og Projektering Efter fastlæggelse af det grundlæggende koncept projekterer vi alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker til råhuset med fokus på samarbejde og optimal proces.

INDBYGGET BESLAG. Dette også beregninger og statik. Efter fastlæggelse af det grundlæggende koncept projekterer vi alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker til råhuset med fokus på samarbejde og optimal proces

GENNEMTÆNKTE LØSNINGER. Er også når producenter producerer og leverer alle CLT-elementer, limtræssøjler og -bjælker direkte til byggepladsen, hvilket minimerer behovet for lagerplads og reducerer risikoen for skader på materialerne, og affaldshåndteringer

TRÆBYGGERI. Bæredygtighed og Miljøhensyn. Vi prioriterer bæredygtighed i vores modulære byggeri ved at anvende miljøvenlige materialer og metoder. Vores løsninger er designet til at minimere ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

VISUALISERINGER. Når man planlægger i 3D passer visualiseringer også med produktet, ingen skjulte overraskelser. Efter levering monteres alle elementer på byggepladsen i den rette rækkefølge med fokus på effektivitet, sikkerhed og økonomi, hvilket sikrer en problemfri aflevering af projektet.

MODULÆRT & INDUSTRIELT. Innovativt og moderne. med innovative tilgang og moderne teknologier planlægger vi modulære bygninger, der opfylder de højeste standarder for funktionalitet, design og holdbarhed. Hurtig Installation og Minimal Forstyrrelse Dette giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang med dit projekt.

FORSLAG HYBRID LØSNING. Vi forener, kombinerer traditionelle og moderne byggeteknikker i hybridbyggeri, der tilbyder det bedste fra begge verdener. Hybridbyggeri giver en robust og holdbar struktur, der kombinerer styrken fra traditionelle materialer med den avancerede teknologi fra moderne konstruktionsteknikker. Resultatet er en bygning, der står imod tidens tand.

Faktum?

Vores kunder, herunder entreprenører, bygherrer, developere, ingeniører og arkitekter, har alle et fælles mål:  de vil skabe smartere, mere omkostningseffektive og bæredygtige byggeløsninger. Med en stærk fokus på præfabrikation, dokumenteret styrke, bygningsfysik og bygbarhed går vi i front for at hjælpe med at overvinde de designmæssige, statiske og konstruktionsmæssige udfordringer, et projekt står overfor.

Vi har opbygget et omfattende netværk inden for dokumentation, indkøb, montage og håndtering af innovative bygningsmaterialer – fra præfabrikerede baderum til komplette ydervægge og råhuse.

Selvom vi ikke selv er håndværkere eller arkitekter, er vi altid klar til at henvise dig til dygtige fagfolk, inklusive certificerede eksperter inden for brand og statik. Vi er specialister inden for bygbarhed og prækonstruktion, og vores mål er at sikre, at projektets planlægning følges til punkt og prikke. Dette skyldes vores dybe praktiske erfaring inden for byggeri.

Alt for ofte står bygherrer over for udfordringer alene, men med os som din partner er du aldrig i tvivl. Vi bygger bro mellem lande, mennesker og faggrupper for at skabe en gnidningsfri byggeproces. Det er simpelthen sund fornuft!

Vores produkter og tjenester understøtter grøn omstilling, øget industrialisering, omkostningseffektivitet og reduceret byggetid (minimering af renteomkostninger). Vi tilbyder 3D-projektering, udførelsestegninger, CAD/CAM-planlægning og effektivitets- og præfabrikationsplanlægning. Vi er overbeviste om, at dette minimerer risikoen for budgetoverskridelser og juridiske konflikter.

Så hvorfor ikke tage os på vores ord? Prøv os, og lad os sammen bygge en bedre fremtid!