Vi præsenterer vores ekspertise inden for 3D-udførelsestegninger, digital planlægning, statiske beregninger, bygbarhed og byggefysik.

Vi har samlet mere som 50 års værdifuldt byggeteknisk viden, og tilbyder ALLE former for rådgivning inden for byggeri. Vi bruger det bedste fra begge lande, og udnytter de synergier som et grænseoverskridende samhandel- og sammenarbejder kan bringe.

Hos INNKON.eu tror vi på at vi både kan være uvildige og samtidig måske anbefale byggematerialer, og sammensætning af parter ringe. Vi følger strenge etiske retningslinjer og er gennemsigtig om eventuelle interessekonflikter. Vores anbefalinger hviler udelukkende på vores faglige viden og erfaring. Det afgørende er, at anbefalingerne er baseret på objektive kriterier og omfattende vurdering for at hjælpe beslutningstagere med at træffe informerede valg.

Byg bæredygtigt

Alle kan kalde sig en rådgiver, men ikke alle rådgiver rent faktisk..

Tillid til vores ekspertise og erfaring

Unikt grænseoverskridende sammenarbejder

Vores unikke samarbejde mellem tyske og danske ingeniører og bygningskonstruktører resultere i store bygbare synergier, hvor de unikke styrker og kompetencer fra begge lande kombineres for at skabe innovative, bæredygtige og teknisk avancerede løsninger inden for bygge- og ingeniørsektoren.

Bæredygtighed I Bygbarhed I Prækonstruktion

Bæredygtighed

Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed og har dedikeret os til at bistå med at skabe bygninger, der passer perfekt ind i en grøn fremtid. Vores team af tyske ingeniører og danske bygningskonstruktører er velbevandrede i de nyeste teknologier og metoder inden for bæredygtigt byggeri.

Bygbarhed

En høj grad af bygbarhed i et projekt betyder, at det er godt designet og organiseret, så byggeprocessen kan udføres uden unødvendige komplikationer. Jo mere opmærksomhed der rettes mod planlægning- og bygbarhed, desto mere sandsynligt er det, at byggeprojektet vil opfylde sine mål med hensyn til tid, omkostninger og kvalitet.

Præ-konstruktion

Præ-konstruktion, også kendt som præfabrikation eller forud fremstilling, refererer til processen med at fremstille bygningselementer, strukturer eller endda hele bygninger offsite på en fabrik eller en anden produktionsfacilitet og derefter transportere dem til byggepladsen for endelig samling.