Vi planlægger fremtidens byggerier - Kan vi hjælpe dig?

Skal vi samarbejde?

Hvem er vi?

INNKON er en sammensmeltning mellem tyske ingeniører, vores erfaring og danske bygningskonstruktører. Vi tager det bedste fra begge lande og samler 2x 30 års værdifuldt byggeteknisk- og praktisk viden.

Vores mision

Vi er dedikerede til at bringe vores viden i spil, bidrage til bygbarhed, kvalitet, ordentlighed, mindre affald og mere bæredygtigt byggerier. Hos os er det fagmanden som er bagmanden.

Kærneværdier

Skabe muligheder for klogt byggeri, plads til fremtidige generationer, fremme træ i byggeriet og den bæredygtige udvikling. Vi er stærke i renovering og transformation.

Referencer
Fremtidens byggeri bygger på grønne principper

Cases

Parkeringshuse, åbent og smukt - alle billeder udlånt af derix.de

Cases

Special byggerier, når limtræ stål og CLT smelter sammen

Cases

Give arkitekter muligheder til at tænke nyt - tror ikke noget er umulig med CLT. Danmark har i forvejen nogle af verdens bedste arkitekter, hvorfor ikke give designfrihed.

Vi er pratiske, erfaren og
bygger som der tænkes

Vi definerer fremtiden

CLT - Cross Timber
Laminated

Cross-laminated timber (CLT) er et konstruktionsmateriale lavet af træ, der består af flere lag af træplader.

Limtræ, Trærammer eller Baubuche

Limtræ bruges i en bred vifte af byggeprojekter. Det er også et populært valg i bæredygtigt byggeri. Baubuche er typisk bøg der sammensættes med stor nøjagtighed og styrke.

Hybrid Byggeri: Fremtidens synergier mellem Materialer"

INNKON.eu tror på at al ting til sin tid, dette gælder også materialer. Vi bruger træ hvor det giver mening, og det samme med beton og stål.